Oferte de Prime Day

Prime Day incepe pe 13 octombrie si va tine pana pe 14 octombrie si vine cu foarte multe reduceri semnificative, la foarte multe produse. Dar, pentru a profita de aceste reduceri trebuie sa ai abonament la Amazon Prime. In randurile de mai jos voi prezenta unele produse care sunt la reducere, pentru a-ti face o idee despre acest eveniment. 

Chamberlain MyQ Smart Garage Door Opener este un dispozitiv foarte util pentru a deschide usa de la garaj, iar acum se poate cumpara la un pret de 37 de dolari, dar doar daca iti vei face un credit Amazon de 30 de dolari. In rest, el se gaseste la un pret de 100 de dolari. Trebuie sa aplici codul promotional KEY30. 

Poti acum sa achiztionezi Amazon Music Unlimited pentru 4 luni la un singur dolar. Totusi, acest serviciu este mai ieftin decat Spotify sau Apple Music. Dar acum il poti cumpara la o super oferta. Dar daca aveai deja abonament, vei plati doar 3 dolari pe luna. 

Mini camera interioara Blink se poate cumpara la doar 25 de dolari si vei putea economisi 10 dolari. Camera functioneaza foarte bine, doar ca din pacate nu are stocare gratuita in cloud. Doar ca vei primi stocare gratuita in cloud pana la sfarsitul acestui an. 

Toshiba 55LF711U20 55-inch 4K Fire TV Edition se gaseste acum la un pret de 300 de dolari si vei putea economisi 150 de dolari. Televizorul este dotat cu un asistent vocal si foarte multe aplicatii Fire TV. Dar calitatea imaginii nu ajunge la nivelul celor de la Roku. Televizorul acesta de la Toshiba are o diagonala de 55 de inci si se afla la un pret foarte bun. 

Echo Show 5 costa 45 de dolari, fiind cel mai mic pret la care se gaseste afisajul inteligent pana acum. Daca vei folosi cardul Visa Prime Reward vei avea o reducere de 10%. Daca iti doresti acest afisaj inteligent, dar si camera interioara Blink, le poti cumpara pe amandoua la 50 de dolari.

Echo Auto costa acum 20 de dolari, dispozitivul este incorporat cu Alexa. Pana acum se gasea la un pret de 50 de dolari, dar era un pret cam mare. Dar reducerea de care beneficiaza acum este de nerefuzat.

Poti cumpara un Echo Dot de-a treia generatie si vei primi inca unul gratuit. Dispozitivul costa 40 de dolari si trebuie sa folosesti codul promotional DOTPRIME2PK. 

Insignia 50-inch 4K Fire TV Edition costa 250 de dolari si vei putea economisi 100 de dolari. Este un televizor 4K UHD si are interfata Amazon Fire TV, ceea ce inseamna ca vei avea toate aplicatiile si serviciile de streaming compatibile, dar si o telecomanda care are asistentul vocal Alexa. Are intrari HDMI.

Asadar, acestea sunt unele dintre produsele si ofertele de Prime Day, deci fii pe faza sa nu le ratezi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *