Telefoane din 2020 cu cele mai bune camere

Chiar daca anul 2020 nu a fost unul prielnic pentru companiile de telefoane, s-au lansat o serie de telefoane de la diferite companii, iar daca vrei sa inchei anul cu un nou telefon care sa aiba una dintre cele mai bune camere, in randurile de mai jos voi prezenta caracteristicile fotografice ale unor telefoane lansat in acest an. Daca vrei sa afli care sunt acestea, te invit sa ramai cu ochii pe descrierile urmatoare.

Iphone 12 Pro Max costa 1,099 de lire sterline, are o camera principala de 12 MP, cea ultra-larga de 12 MP si teleobiectivul tot de 12 MP. Zoom-ul optic este de 2,5 x. Telefonul este capabil sa realizeze poze foarte bune, doar ca in unele cazuri au culori prea calde. Meniul camerei este intuitiv, are o interfata buna. Zoom-ul sau realizeaza poze bune, doar ca nu chiar perfecte. In conditii de slaba iluminare, telefonul se descurca bine, dar Note 20 Ultra si Pixel 5 depasesc calitatea Iphone-ului. Functia ProRAW este foarte utila si permite reducerea zgomotului si alte editari de baza. 

Google Pixel 5 costa 599 de lire sterline, are o camera principala de 12 MP si una ultra-larga de 16 MP. Meniul este intuitiv si usor de utilizat, doar ca nu au foarte multe optiuni. Culorile sale sunt foarte precise si se descurca foarte bine in conditii slabe de iluminare. Zoom-ul nu este stralucit, nu realizeaza poze prea bune cu zoom. Functia Super Res Zoom ofera stabilizarea optica a imaginii, mai multe optiuni de expuneri. 

Samsung Galaxy Note 20 Ultra costa 1,179 de lire sterline, are o camera principala de 108 MP, una ultra-larga de 12 MP si un teleobiectiv de 12 MP, ofera un zoom optic de 5x. Functia Best Photo iti permite sa te deplasezi cu camera in jurul scenei. Detecteaza foarte bine care este subiectul pozei, doar ca reproduce culorile prea vii. Modul de noapte este foarte bun, pozele sunt detaliate si mai naturala decat cele ale Pixel 5. 

OnePlus 8 Pro costa 799 de lire sterline, are o camera principala de 48 MP, una ultra-larga de 48 MP si un teleobiectiv de 12 MP ce ofera un zoom hibrid de 3x. Pozele au culori bune, nu sunt prea saturate, iar contrastul nu este foarte ridicat. Pozele pe timp de lumina sunt foarte bune, dar pe timp de intuneric nu se descurca atat de bine. Pozele cu zoom sunt si ele destul de bune, plus ca nu este un zoom optic, ci unul hibrid.

Prin urmare, anul acesta s-au lansat o serie de telefoane, multe dintre ele au camere foarte bune, iar daca vrei sa iti cumperi un telefon care are una dintre cele mai bune camere, aceste telefoane ar fi ideale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *