Samsung Galaxy S21 Ultra- review

Samsung Galaxy S21 Ultra este cel mai scump, cel mai bun si cel mai mare telefon al seriei. Are un sistem de camere foarte bun, imbunatatite fata de S20 Ultra, primeste un S Pen, are o rezolutie foarte mare. Telefonul costa mai mult si decat Iphone 12 Pro Max, dar are unele aspecte mai bune decat acesta. Dar, S21 Ultra nu mai are niciun slot pentru cardul de memorie si nu vine cu un incarcator, astfel ca Samsung i-a urmat modelul companiei Apple. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre Samsung Galaxy S21, ramai cu ochii pe descrierea urmatoare.

Samsung Galaxy S21 Ultra are un pret care incepe de la 1.199 de dolari pentru versiunea de baza, cu memorie RAM de 12 GB si spatiu de stocare de 128 GB. Cu toate acestea, modelul de anul trecut a fost mai scump, incepand de la 1.399 de dolari. 

Samsung Galaxy S21 Ultra vine doar in 2 culori de negru si alb. Are un ecran curbat de 6,8 inci, iar in ecran exista o perforare unde se afla camera frontala. Compania sustine ca noul senzor de amprenta este mai bun, mai rapid si mai sensibil decat cel de anul trecut. Ecranul telefonului este foarte luminos, ajunge pana la 1.500 de nits. 

Pe langa faptul ca iti vei dori o husa de proctie pentru telefon, va trebui sa te asiguri ca vei cumpara una care sa aiba si un spatiu de depozitare pentru S Pen. Acesta are toate optiunile Air Command si indeplineste o serie de functii, doar ca nu are Bluetooth pentru camera. Este posibil ca la sfarsitul anului sa se lanseze o versiune de S Pen Pro.

Camera principala de spate are 108 MP, cea ultra-larga este de 12 MP, un teleobiectiv de 10 MP cu zoom optic de pana la 3x si alt teleobiectiv de 10 MP cu zoom optic de pana la 10x. Camera frontala re 40 MP. Are si Space Zoom de anul trecut, dar care se spune ca este imbunatatit. Telefonul va permite ca filmarile sa se realizeze cu mai multe camere deodata, deci si cu cea de spate si cu cea frontala. 

Bateria cu care este dotat este de 5000 mAh. Este dotat cu procesorul Snapdragon 888 sau Exynos 2100. Memoria RAM este de 12 sau 16 GB, cea din urma fiind alaturi doar ce spatiul de stocare de 512 GB, iar prima vine alaturi de 128 sau 256 GB. 

Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy S21 Ultra este un telefon foarte un, dar foarte scump. Are camere foarte bune, o baterie mare, vine cu un S Pen, doar ca vor lipsa slotul pentru cardul de memorie si incarcatorul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *