Apple Watch pentru 2021

Apple este o companie care realizeaza o serie de dispozitive, de gadget-uri si in fiecare an lanseaza cate un smartwatch care face o echipa perfecta alaturi de un iPhone. Cel mai nou smartwatch de la Apple este Seria 6, care are cele mai noi functii. Cu toate acestea, este un ceas destul de scump, iar daca iti doresti un smartwatch dar ai un buget mai mic, exista si alte modele potrivite. Daca vrei sa afli care sunt cele mai bune modele de Apple Watch pentru 2021, ramai cu ochii pe descrierile urmatoare.

Apple Watch Seria 6 costa 379 de lire sterline si se merita sa iti cumperi acest ceas, doar in cazul in care nu ai deja un Apple Watch Seria 5. Seroa 6 primeste un ecran Retina de 2,5 inci cu o luminozitate de 500 niti. Este dotat cu un procesor mai rapid ce se bazeaza pe A13 Bionic de la iPhone 11. Durata de viata a bateriei este de 18 ore. Are un senzor ce poate sa masoare nivelul de oxigen din sange, poate sa masoare ritmul cardiac, poate detecta caderile si sa emita alerte de avertizare, poate sa urmareasca somnul

Apple Watch SE costa 269 de lire sterline si s-a lansat anul trecut impreuna cu Seria 6, fiind un model mai accesibil. Poate sa urmareasca antrenamentele, se pot efectua apeluri, se poate asculta muzica, poate urmari somnul, ofera strategii pentru o respiratie corecta si detecteaza caderile. El nu are functia ECG. Durata de viata a bateriei este de 18 ore. Este dotat cu un cip dual-core W3 e se gaseste si la Seria 5.

Apple Watch Nike costa 269 de lire sterline si este disponibila atat pentru Apple Watch Seria 6 cat si pentru SE. In mare parte au aceleasi functii, performante si hardware ca si modelele initiale, dar au in plus cateva functii. Designul este modificat, cureaua fiind din material reciclat, iar aplicatia Nike ofera in plus cateva functii pentru fitness. 

Apple Watch Seria 3 costa 199 de lire sterline si chiar daca s-a lansat cu ceva timp in urma este in continuare o alegere foarte buna. Are un ecran mai mic, dar cu o luminozitate maxima de 1000 niti. Are GPS, poate sa masoare ritmul cardiac, este potrivit pentru fitness, dar nu are unele functii de sanatate. Este dotat cu cipul W2 dual-core, astfel ca performantele nu sunt chiar atat de bune, dar sunt decente. Durata de viata a bateriei este de 18 ore.

Acestea fiind spuse, daca iti doresti un Apple Watch care sa fie inca potrivit pentru anul 2021, acestea sunt modelele pe care le-ai putea cumpara, doar ca unele sunt mai scumpe. Va trebui sa iti stabilesti bugetul si preferintele pentru a putea lua o decizie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *