LG Gram 17 2020- review

Daca ai acasa un laptop mai mic de 13, 14 sau 15 inci si te-ai saturat sa lucrezi cu un laptop cu un ecran mai mic, poate ca este timpul sa iti cumperi un laptop de 17 inci. Un ecran mai mare poate sa creasca productivitatea, de aceea multe persoane daca au un laptop cu ecran mic, prefera sa se conecteze la un afisaj extern mai mare. LG Gam 17 a fost lansat in prima jumatate a acestui an si daca vrei sa afli mai multe informatii despre el, fii cu ochii pe descrierea urmatoare.

LG Gram 17 costa 1.392 de dolari, este usor si subtire, este fabricat dintr-un aliaj de magneziu, este foarte usor de transportat, ceea ce nu este obisnuit pentru un laptop atat de mare.

Durata de viata a bateriei este foarte buna, in testul de streaming a reusit sa reziste timp de 13 ore si a depasit cu 47 de minute modelul anterior. LG Gram 17 este dotat cu un procesor Intel Core i7 de a 10-a generatie de 1,3 GHz si de grafica se ocupa Iris Plus, ce este mai puternica, deci ofera viteze mai mari in timpul editarilor foto, video si jocuri. Memoria RAM este de 16 GB, iar spatiul de stocare este de 1 TB. 

Ecranul de 17 inci are o rezolutie de 2560 x 1600 pixeli si un raport de aspect de 16:10, ceea ce inseamna ca ofera mai mult spatiu pe verticala, decat un laptop cu un raport de aspect de 16:9. Ofera culori puternice, contrast bun, doar ca nu este prea luminos, deci daca vei incerca sa lucrezi afara in razele soarelui sau langa fereastra, este posibil sa intampini ceva dificultati.

Compania a eliminat acea balama care este prezenta la modelul de anul trecut, ceea ce face ca laptopul sa aiba un aspect mai premium. Tastatura este iluminata din spate, are o tastatura numerica mare si ofera o experienta de tastatre destul de placuta si este confortabila. Intre tastatura si touchpad exista un spatiu mai mare. Touchpadul este destul de precis si receptiv.

Laptopul are o serie de porturi, ceea ce permite conectarea multor altor dispozitive, precum un monitor extern, mouse, o alta tastatura, stocare externa si altele, are un adaptor de tip mai vechi, pin, USB-C Thunderbolt 3, USB-C la Ethernet, daca vrei o conexiune prin cablu in locul Wi-Fi-ului.

Acestea fiind spuse, LG Gram 17 este un laptop mare, dar in acelasi timp este usor si se transporta cu usurinta, are o durata a bateriei foarte buna, performante bune si se descurca si la activitati mai solicitante, nu doar la cele simple. Are un design premium, deci daca nu este prea scump pentru bugetul tau, este o alegere potrivita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *