Galaxy Z Fold 2- review

Samsung nu s-a descurajat in urma esecului pe care l-a avut cu Fold-ul original si a lansat noul Z Fold 2 care este o imbunatatirea a celui original. Acesta are un ecran exterior de 6,2 inci si unul interior de 7,6 inci. Chiar daca designul este similar cu cel original, are totusi un design mai premium si ofera o mai mare siguranta si incredere. Acesta are o balama mai sigura, mai solida, iar multitasking se face mai usor. Totusi, Galaxy Z Fold 2 nu este un telefon pe care oricine si-l permite. Are un pret de 2.000 de dolari. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre acest telefon imbunatatit al companiei Samsung, te invit sa citesti randurile ce vor urma. 

Printre imbunatatirile pe care Galaxy Z Fold 2 le are se numara: designul premium, balama robusta si neteda atunci cand telefonul se inchise si deschide, nu exista goluri intre ecran si corp, ecranul extern ocupa cel mai mare spatiu, are sticla ultra subtire in loc de plastic pe ecranul interior, rata de actualizare de 120 Hz, nu exista decupaj pe ecranul interior, aplicatiile se pot comuta simplu intre ecrane. 

Camera foto nu se poate compara cu cea a Galaxy Note 20 Ultra, pentru ca aceasta are un zoom optic de 5x, iar Fold 2 are de 2x. Cu toate acestea, camera foto de la Galaxy Z Fold 2 este buna, realizeaza poze destul de bune, are moduri foto si video Pro si atunci cand deschizi telefonul pentru a face un selfie iti ofera o senzatie interesanta. Este posibil sa unele poze standard sa para mai distorsionate, dar derularea lor pe ecranul de 7,6 inci este incredibila. 

Modul Flex ar trebui sa fie cea mai buna caracteristica a telefonului, dar nu a functionat chiar atat de bine. Acest mod este acela de a tine telefonul partial deschis. Acest mod este eficient pentru a viziona un videoclip in partea de sus, iar in partea de jos sa fie alte optiuni. 

Galaxy Z Fold 2 are o baterie de 4,500 mAh, dar telefonul are 2 baterii, care impreuna fac 4,500 mAh. Dar, chiar si la o utilizare solicitanta, bateria reuseste sa reziste o zi intreaga cu o singura incarcare. Acest fapt se datoreaza ecranului interior care foloseste modul adaptiv al ecranului de 120 Hz. Cand aplicatiile nu mai au nevoie de 120 Hz, ecranul va reveni la rata de 60 Hz, ceea ce ajuta la economisirea bateriei. Durata de viata a bateriei nu este extrem de buna, dar este satisfacatoare si reuseste sa reziste o zi intreaga. 

Acestea fiind spuse, Galaxy Z Fold 2 este o imbunatatire a Fold-ului original, doar ca nu este un telefon pe care oricine si-l poate permite, este un telefon scump si nu oricine va dori sa aiba un telefon pliabil. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *