Cele mai bune baterii externe pentru Iphone

Daca ai un Iphone, trebuie sa stii ca unele modele nu au bateriile cele mai puternice si cele mai mari, ceea ce inseamna ca se vor descarca mai repede. Daca te-ai saturat de acele momente cand ai in continuare mare nevoie de telefon, dar el se descarca si nu esti acasa si nu ai unde sa il incarci, o baterie externa iti va fi de mare folos. Daca vrei sa iti cumperi o baterie externa, in randurile de mai jos voi descrie unele dintre cele mai bune modele de baterii externe pentru Iphone. 

Mophie PowerStation Plus este o baterie externa foarte ieftina, costa 14 dolari, are o capacitate de 6.040 mAh, si are integrat un cablu Lightning. Mai are un port USB de iesire, cu ajutorul caruia poti incarca 2 dispozitive simultan. Se mai gaseste si modelul PowerStation Plus XL de 10.000 mAh, dar este mai groasa si poate incarca complet un telefon fara fir, in timp ce modelul Plus nu are incarcare wireless. 

RAVPower 10000mAh Power Bank este o baterie care are capacitate de 10.000 mAh si se gaseste la pretul de 17 dolari. Este subtire, puternica si are 2 iesiri USB-A. 

Anker PowerCore Lite 10,000 mAh costa 25 de dolari si are 10.000 mAh. Este mai groasa decat alte modele, are o intrare USB-C pentru a se incarca, doar ca nu are iesire USB-C si nu sunt incluse cablurile. 

MyCharge HubPlus Turbo 6700mAh costa 80 de dolari, are o priza integrata si cabluri Lighting si USB-C. Incarcatorul de perete are incarcare rapida de 3.0 si cablu USB-C, oferind viteze rapide, fiind mai rapid cu 75% decat incarcatorul standard. Are o o capacitate de 6.700 mAh. 

Atom XS se gaseste in 2 versiuni, una mai mica de 800 mAh si cealalta de 1.300 mAh. Acestea sunt foarte mici si se pot folosi si ca breloc. Ele au o capacitatea mica, ceea ce inseamna ca nu va incarca telefonul complet, ci doar va mai oferi baterie pana cand vei ajunge sa incarci telefonul complet.Ambele versiuni au cablu Lightning. Varianta mai mare costa 40 de dolari. Este destul de scumpa avand in vedere ca nu va incarca telefonul complet. 

MyCharge Adventure Mini este rezistenta la apa si la praf si costa 27 de dolari. Au si o carabiniera, astfel ca se poate atasa unui rucsac. Are o capacitate de 3.350 mAh si poate incarca majoritatea telefoanelor complet. Are un port de iesire USB, iar modelul Plus are 2 porturi de iesire USB, pentru a incarca 2 dispozitive simultan. 

Pentru a concluziona, daca ai un Iphone care nu are bateria atat de mare si puternica, o bateria externa iti va fi de mare folos atunci cand nu esti acasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *