Samsung Galaxy Note 20 si 20 Ultra

Samsung a lansat anul acesta cateva modele de telefoane destul de scumpe, seria S20 si urmeaza sa lanseze seria Note 20, care nu este nici ea mai ieftina. Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G este un telefon foarte elegant si foarte puternic si costa 1.300 de dolari, in timp ce Galaxy Note 20 costa 1.000 de dolari. Cele doua modele vor fi disponibile pentru precomanda din 6 august si din 21 august vor fi la vanzare. Seria Note a fost mereu conceputa pentru un software mult mai bun si mai puternic, fiind potrivite pentru noi gesturi cu S Pen, pentru prezentari Power Point. In randurile de mai jos voi face o comparatie intre Galaxy Note 20 si Note 20 Ultra.

Daca anul trecut nu exista o diferenta atat de mare intre Note-uri, anul acesta este o diferenta destul de mare intre cele 2 modele. Note 20 Ultra are un ecran curbat de 6,9 inci, este patrat, are o camera cu putere mare, functia UWB Share si un slot pentru microSD de pana la 1 TB. Ecranul se poate seta sa aiba o rata de actualizare de 120 Hz, doar ca va afecta durata de viata a bateriei. Bateria este de 4.500 mAh si are o memorie RAM de 12 GB. Atat pe fata, cat si pe spate are Gorilla Glass Victus si vine cu o noua culoare, un fel de roz pal, pe langa clasicele negru si alb. 

Galaxy Note 20 are un ecran plat de 6,7 inci, are spatele din plastic, dar Samsung il numeste policarbonat. Nu are niciun slot pentru microSD, specificatiile camerei sunt reduse, nu exista modul video pro, tehnologia ecranului nu este atat de avansata, nu are rata de improspatare de 120 GHz, baterie de 4.300 mAh, memorie RAM de 8 GB si nu are UWB Share. Acesta vine in culori precum verde, un fel de roz pal, gri mat. 

Amandoua au camera frontala de 10 MP, gesturile cu S Pen si procesoare noi de la Qualcomm Snapdragon 865 Plus. 

Note 20 Ultra are o camera de 108 MP si un zoom de 50x, in timp ce Note 20 are un zoom de 30x. Autofocusul este mai rapid la Note 20 Ultra, astfel incat poti sa fotografiezi animale de companie care nu stau nemiscate, pasari. Modul video pro are multe functii si ambele accepta video 8K, doar ca vor ocupa un spatiu foarte mare. 

Acestea fiind spuse, diferentele dintre cele doua modele sunt destul de mari si un telefon de 1.000 de dolari sa aiba un spate din plastic nu este atat de bine. Note 20 Ultra are specificatii mult mai bune si mai performante decat Note 20. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *