Camera de la Samsung Galaxy A80

Perioada aceasta nu a fost deloc favorabila pentru vanzarile de telefoane si tocmai de aceea pot aparea intarzieri la lansarea anumitor modele de telefoane. Seria A urmeaza a fi lansate in cursul acestui an. Avand in vedere ca multe persoane au fost afectate de criza provocate de coronavirus, cumpararea telefoanelor foarte scumpe nu este atat de prioritara. Telefonul Samsung Galaxy A80 are un design al camerei cu totul nou si special. 

Telefonul nu prezinta decupaje in ecran pentru camera, pentru ca aceasta are o configuratie noua. Samsung Galaxy A80 este un telefon de gama medie, are un ecran de 6,7 inci cu o rezolutie de 1080 x 2400 Super AMOLED, cu margini foarte subtiri si fara decupaje.Are un senzor de amprenta in ecran. Are o grosime de 9,3 mm si in mana se simte destul de mare, nu pare asa de elegant ca gama Galaxy S10. 

Are trei camere de spate, una principala de 48 MP, una cu adancime 3D si o lentila ultra-lata de 8 MP. Nu exista camera frontala, pentru ca aceste camere se rotesc pentru a ajunge in fata. Atunci cand apesi butonul ”Comutare camere” din aplicatie, partea superioara din spate iese putin in afara, se gliseaza si camerele se rotesc pentru a ajunge in fata, pe post de camera frontala. Cand face acest proces scoate totusi un zgomot, dar nu chiar atat de tare, este un zgomot mecanic si la inceput nu te vei mai satura sa faci acest proces de rotire a camerelor. 

Totusi, Samsung nu este prima compania care are un telefon cu o asa camera, mai este Oppo si Xiaomi Mi Mix 3. Samsung spune ca acea camera 3D poate suport focalizarea in video si ca exista suport video Super Steady. 

Are o baterie de 3,700 mAh cu incarcare rapida de 25 de wati, Android 9.o Pie, 8 GB memoria RAM si 128 GB spatiu de stocare. Este dotat cu asistentul vocal Bixby si Dolby Atmos pentru audio. Culorile in care va fi disponibil este negru, alb si auriu. Din pacate telefonul nu este rezistent la apa sau la praf. 

Samsung a anuntat si lansarea la Galaxy A70 care are un ecran Super AMOLED, un mic decupaj in fata pentru camera frontala. Camera de spate este tripla si are o baterie de 4.500 mAh, care poate fi incarcata rapid cu 25W. Toate telefoanele noi din seria A au un UI actualizat. 

Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy A80 este un telefon care are o camera speciala care se roteste si este pe post de camera de spate si frontala, doar ca Samsung nu este prima companie care are un telefon cu camera care se roteste. Telefonul urmeaza a fi lansat in cursul acestui an. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *