Telefoane sub 200 de dolari

Din cauza crizei provocate de coronavirus, din ce in ce mai multe persoane au probleme financiare si cumpararea unui telefon este mai mult sau mai putin o prioritate pentru ei. Dar pentru cei care au probleme destul de mari financiare si au mare de nevoie de un telefon nou, bun dar si ieftin, in randurile de mai jos voi prezenta care sunt modele de telefoane sub 200 de dolari. Chiar daca sunt telefoane ieftine, sunt de la companii recunoscute si de top, ceea ce ofera o mai mare incredere. 

Samsung a anuntat ca va lansa o noua serie A, care este o alternativa mai ieftina pentru cei care nu isi pot permite seria S. Galaxy A11 costa 180 de dolari, are un ecran de 6,4 inci si trei camere de spate, o camera cu un unghi larg de 13 megapixeli, alta cu un unghi larg de 5 megapixeli si inca una de adancime de 2 megapixeli. Are o baterie destul de buna, de 4.000 mAh si are o memorie extensibila. 

Moto G7 este un telefon foarte bun si se gaseste la pretul de 130 de dolari. Are un ecran de 5,7 inci, este rezistent la apa si are o camera de spate de 13 megapixeli. Camera fronatala prezinta un blit pentru a oferi o calitate mai buna pozelor. 

Tot din seria A de la Samsung, este Galaxy A01 care este cel mai ieftin telefon din aceasta serie, costa 110 dolari si are o serie de functii performante pentru aceasta suma. Are un ecran de 5,7 inci, o baterie de 3.000 mAh si doua camere de spate care sunt foarte bune. 

Moto E6 s-a lansat in 2016 si acum se gaseste la pretul de 100 de dolari. Are o camera de spate de 13 megapixeli, o mufa pentru casti, un ecran de 5,5 inci. Nu are un port USB-C pentru incarcare, ci un micro- USB. 

LG K40 se gaseste la un pret mai mic de 200 de dolari, s-a lansat in 2019 si are un ecran de 5,7 inci. Are un senzor de amprenta, o camera de spate de 13 megapixeli, este dotat cu un procesor octa-core si are o baterie de 3.000 mAh. 

Moto G6 a fost lansat in 2018 si costa si costa 150 de dolari. Are Android Oreo si doua camere de spate si se incarca foarte repede. 

Xiaomi isi va lansa anul acesta Redmi Note 9 care costa 199 de dolari. Are patru camere de spate, o camera frontala foarte buna si o baterie de 5.020 mAh si va fi disponibil in mai multe culori vesele. 

Asadar, daca ai mare nevoie de un telefon nou, bun si ieftin poti sa consulti lista anterioara pentru a te decide ce model ti-ar placea mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *