Probleme la Iphone 5s si aspecte importante despre acest dispozitiv

Cand vrei sa iti iei un telefon mai intai de toate te uiti la caracteristicile lui sa vezi cat de performante e, cat de bun e si ce poate sa faca. Daca nu ai un buget prea mare dar esti hotarat ca vrei sa iti iei un telefon de la compania Apple sunt cateve modele care sunt mai vechi dar in ciuda acestui fapt sunt inca bune si iti poti rezolva treburile si necesitatile cu el. Dupa cum am spus, daca bugetul tau pentru un telefon Apple este mic, ar trebuie sa iti indrepti atentia catre un Iphone 5s, care desi este vechi cu cativa ani, inca este un telefon bun si care a avut un mare succes. Ca la orice telefon si el poate intampina cateva probleme legate de functionare pe care ar trebui sa le cunosti inainte de a te decide sa ti-l cumperi. 

In primul rand, acumulatorul nu tine prea mult in general, se intampla foarte des sa ti se strice si esti obligat sa iti cumperi altul in cazul in care mai vrei sa iti incarci telefonul. Chiar daca asta nu este o problema legate de Iphone 5s, ci se intampina la majoritatea acumulatoarelor de la mai multe modele de Iphone, trebuie insa mentionat pentru a tine cont de acest dezavantaj. 

O alta problema este legata de conexiunea la Wi-Fi. Legat de acest subiect, poti sa ai probleme cand incerci sa te conectezi la Wi-Fi, chiar daca esti foarte aproape de sursa si ai semnal full. Nu se stie din ce cauza este o problema destul de intalnita la acest model de telefoane, spre deosebire de problema legate de stricarea acumulatorului care era intalnita la majoritatea modelelor de Iphone. Acest fapt ar putea sa iti creeze un discomfort, deci trebuie sa ti cont si de acest aspect. 

Referitor la sticla telefonul, Iphone-urile sunt destul de usor de spart, astfel ca daca la-i scapat si nu aveai folie vei fi nevoit sa schimbi geam la Iphone 5s, care o sa iti aduca o cheltuiala in plus,  din pacate.

Alta problema este legata de fotografii. Multi utilizatori au spus ca au vrut sa faca poze si de multe ori s-a intamplat sa nu fie clare, ci a aiba anumite nuante de roz si mov. S-a spus ca aceasta problema apare de obieci cand este obiectivul prea luminat, iar inginerii de la compania Apple ii sfatuiesc sa schimbe unghiul din care voiau sa execute fotografia. 

In concluzie, daca voiai sa iti cumperi un Iphone 5s pentru ca aloci un buget mai mic telefonului si nu iti poti lua unul mai nou trebuie sa stii ca este in continuare un telefon bun dar care mai intalneste anumite probleme. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *