Audi S6 2020

Daca esti pasionat de masini si in mod special de cele Audi, in randurile de mai jos vom detalia care sunt capacitatile acestei masini si tehnologia cu care este aceasta dotata, confortul pe care il ai cand te afli in acest nou model. In cazul in care te tenteaza acest nou model, poti sa incepi sa iti pui bani deoparte pentru a-ti rezerva si tu una. 

Audi S6 are un motor de dublu-turbo de 2,9 litri si 444 de cai putere. Pretul masinii este de 4.486 lire sterline si este capabila sa accelereze pana la 60 km/ ora doar in 4.4 secunde. Masina nu pare niciodata ca este fortata sau ca a ajuns la limita puterilor. Este o masina foarte puternica. 

Calitatea calatorie cu acest model este de inalta calitate. Are roti cu dimensiunea de 21 de inci. In functie de preferinte poti sa optezi pentru o suspensie sport, dar cea standard este mai buna pentru ca are un echilibru perfect. Directia raspunde rapid comenzii, iar franele sunt liniare si puternice. Sistemul de tractiune Quattro trimitere putere pentru o prindere maxima in timpul virajului. Poti sa selectezi si modul sport a masinii si nu trebuie sa te preocupi de viraje. 

In ceea ce priveste consumul, EPA a spus ca intoarce 18 mile pe oras si 28 mpg pe autostrada, ceea  ce este un numar convenabil pentru o masina cu un motor asa de puternic si mare.  

Ceea ce este un avantaj este faptul ca nu se aude niciun zgomot si nici vantul in timp ce te afli in masina, iar scaunele sportive sunt ideale pentru o calatorie lunga, pentru ca iti ofera un mare confort. Referitor la designul din interior a masinii S6, nu este atat de diferit fata de A6, doar volanul este reproiectat si are incalzire. Are pielea fina, iar lemnul impreuna cu aluminiul confera un design modern. 

Cat despre tehnologie, masina este dotat cu 3 ecrane tactile. Cockpit Virtual Audi se afla chiar in fata soferului, are harti si Google Earth. Daca ai nevoie de date de conducere, de un ecran de navigatie, Cockpit Virtual Audi este perfect. Ecranul superior are 10,1 inci si are culori vii, pictograme reconfigurabile si afisajul raspunde rapid la comenzi. Se pot folosi Apple CarPlay si Android Auto, dar tehnologia de navigatie cu care este masina dotat este mai buna decat cea a telefoanelor. Sub ecranul principal se afla un altul care are 8,6 inci. Cu acesta poti sa interactionezi in ceea ce priveste clima din masina, avertizari de parcare, senzori de parcare si se poate transforma si pentru a introduce o destinatie. 

Acestea fiind spuse, Audi S6 2020 este dotat cu tehnologie, 3 ecrane diferite care indeplinesc sarcini diferite, un motor mare si puternic si consum pe masura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *